Producten van Neoderma

Bij schoonheidsstudio Sunny's Beautyspot werken wij met producten van Neoderma. Als schoonheidsspecialist maken wij tijdens onze behandelingen voor huidverzorging en onze gezichtsbehandelingen graag gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten.

Schoonheidsspecialist producten van Neoderma
Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en behandelingen van Neoderma hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken.

Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.

Neoderma producten schoonheidsbehandelingAls schoonheidsspecialist adviseren wij u een combinatie van producten van Neoderma die specifiek op uw huidtype en huidconditie zijn afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem. Wij hebben productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. Voor mannen hebben we een aparte - zeer innovatieve – lijn.

Deze producten kunt u uiteraard ook kopen in onze winkel in de schoonheidssalon in de Amsterdamse Pijp.

Back to top