Onze nagelstudio

Heeft u dunne of beschadigde nagels? Wilt u lange en gezonde nagels? Dan bent u bij Sunny’s Beautyspot op de goede plaats! Je handen zijn je visitekaartje, daarom is de hand & nagelverzorging zo belangrijk. Sunny’s Beautyspot is gespecialiseerd in de nagelverzorging. U kunt bij ons terecht voor een manicure- en paraffinebehandeling, maar ook voor acrylnagels en airbrushtechnieken. Voor ieder wat wils.

nailsManicure

Een manicure is een ontspannende en verzorgende behandeling. Zowel voor mannen als vrouwen. Uw nagels worden geveild en gepolijst, zodat ze er weer gezond en aantrekkelijk uitzien. 
Met de ‘Pusher’ duwen we uw nagelriem terug. De velletjes die kunnen ontstaan door nagel bijten, verwijderen we pijnloos. De behandeling wordt afgerond met een korte handcrème massage.


Manicure Deluxe

De manicure deluxe is een manicurebehandeling met een paraffinebehandeling ineen. Een paraffine behandeling is een verzorgende en ontspannende behandeling. Het is goed voor droge en beschadigde handen. Na de paraffinebehandeling voelen je handen zijdezacht aan. Warme paraffine verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriemen en maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden. Na afloop wordt de paraffine verwijderd, en krijgt u een voedende handcrème in gemasseerd.

Acryl nagels

Acryl nagels geven een natuurlijke uitstraling en laten uw handen er vrouwelijk en verzorgd uitzien. De acryl nagels zijn ter versteviging van de eigen nagels. Voor de nagelbijters onder ons helpt het met nagelgroei. Uw nagelbed wordt eerst verzorgd, daarna wordt er een tip oftewel een kunstnagel geplaats. Naar de gewenste lengte! Het hoeft niet lang te zijn het kan ook kort en natuurlijk. Het acryl poeder wordt met een liquid vermengt tot een bolletje. Wat op de tip wordt aangebracht. U kunt kiezen voor een French manicure of een mooie OPI lak! Het is ook mogelijk om acryl poeder in meerdere kleuren aan te brengen. Duseen french manicure met een andere kleur als hars.

Solar nagels

Solar nagels zijn de verbeterde versie van nagelproducten. Het is in principe niet meer nodig om de nagels telakken. De poeder die op de nagels geplaatst wordt is van hoogglans. De nagels zijn steviger in kwaliteit voor een langere termijn.

Het geeft eenatuurlijke uitstraling en uw nagels zien er verzorgd uit!                                       zondernagellak

Gel nagels

De gel nagels worden uitgehard door middel van UV-licht. De gel die gebruikt wordt is geurloos, als je allergisch zou zijn voor acryl dan is gel de perfecte oplossing. De gel nagels zien er natuurlijker uit vanwege de transparante kleur. De gel nagels zijn iets dunner en buigbaarder in vergelijking tot andere nagels.

Back to top