Sunny's Beautyspot

Sunny's Beautyspot is een schoonheidssalon in het hartje van de wijk De Pijp in Amsterdam. Wij zijn er voor dames én heren! Ons schoonheidscentrum is veelzijdig en u kunt daarom bij ons terecht voor de gehele schoonheidsbehandeling van uw lichaam.

Schoonheidssalon Sunny's Beautyspot AmsterdamSunny is al sinds 1988 werkzaam als nagelstylist. Hij heeft de benodigde opleidingen gevolgd in Nederland en in de Verenigde Staten. Na jarenlange ervaring opende Sunny samen met zijn vrouw Bernice, die ook in het schoonheidsvak zit, in 1993 een eigen beautysalon. Deze beautysalon bestaat nu al 20 jaar in de Amsterdamse Pijp.

Als gespecialiseerd schoonheidsspecialist bieden wij behandelingen aan voor manicure, pedicure, huidverzorging, ontharen en permanente make-up. Tevens beschikken wij over een nailstudio en een kapsalon.

Een weldaad voor lichaam en geest, want tijdens de behandelingen werken wij niet alleen aan uw uiterlijke verzorging. U kunt tegelijkertijd ontspannen van binnen omdat het een verwenmoment is voor uzelf.

Wij bevinden ons in een zijstraat van de Albert Cuypmarkt en zijn zijn erg makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 3 en 4 stoppen om de hoek bij de haltes van Woustraat en Ceintuurbaan. Tram 12, 16 en 24 stoppen op de Albert Cuypstraat/Ferdinand Bolstraat en tram 7 en 10 stoppen op het Frederiksplein.

In de van Woustraat kunt u van 09.00-16.00 uur voor een zeer laag tarief parkeren; indien u maximaal een uur pakeert kost dit slechts 0,10 cent per uur.

Service en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel en we hopen u snel te mogen begroeten!

U kunt bij ons terecht voor:

» nagelstudio
» manicure
» pedicure
» hairstudio
» schoonheidssalon

 

Back to top